video – tigrul baghera suferă de singurătate la zoo în sibiu după moartea mamei sale

video – tigrul baghera suferă de singurătate la zoo în sibiu după moartea mamei saleFiul tigroaicei ucisă în urmă cu o săptămână suferă după mama. MIhaela a evadat de la Grădina Zoologică din Sibiu şi a fost împuşcată mortal la câteva ore. Cuşca tigrilor fusese lăsată deschisă din neglijenţă de un angajat.

În timp ce primăria caută un sanctuar din Europa unde să îl transfere după moartea mamei sale, Baghera suferă în ţarcul lui de la ZOO.

Singur şi trist tigrul suferă de singurătate şi caută cu privirea în depărtare o altă privire care timp de şase ani l-a ocrotit şi l-a însoţit pas cu pas, cea a mamei lui Mihaela.

Municipalitatea a confirmat că Baghera nu trece printr-o perioadă tocmai fericită.

„Tigrul rămas singur nu refuză mâncare. Din păcate îl afectează singurătatea” spune medicul veterinar Liviu Todescu.

Se caută soluţii….

Săptămâna trecută municipalitatea a anunţat că urmează să ia legătura cu fundaţiile specializate pentru a găsi un sanctuar în Europa pentru fiul tigroaicei care şi-a pierdut viaţa ieri. „Astfel vom încerca să găsim companie şi un mediu adecvat pentru tigrul rămas, în vârstă de 6 ani, care dacă ar rămâne în Grădina Zoologică Sibiu ar resimţi lipsa mamei”, au explicat atunci reprezentanţii primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu