fbpx

FOTO: Trupa BZN a concertat timp de o oră în haine de stradă la Sibiu

0 161

Deşi nu era programat iniţial, orchestra trupei a susţinut un recital de o ora în deschidere şi nu oricum, ci în haine de stradă. Nu pentru că şi-ar fi dorit acest lucru, ci pentru că toate bagajele trupei s-au pierdut pe aeroportul din Viena.

Jan Keiser şi Anny Schilder au făcut un concert de zile mari la Sibiu. Într-un decor care a depăşit cu mult aşteptările publicului, pe o scenă impunătoare, cu o sonorizare impecabilă, olandezii au susţinut un adevărat spectacol în faţa unei săli pline. Toate cele 2500 de locuri disponibile în sală au fost ocupate. Majoritatea celor prezenţi au fost din Sibiu însă au fost şi persoane care au venit din Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Alba Iulia şi Mediaş, special pentru a reasculta muzica anilor `80.

Deşi nu era programat iniţial, orchestra trupei a susţinut un recital de o ora în deschidere şi nu oricum, ci în haine de stradă. Nu pentru că şi-ar fi dorit acest lucru, ci pentru că toate bagajele trupei s-au pierdut pe aeroportul din Viena. Într-un final au fost recuperate şi trimise la Sibiu cu un avion privat. O oră mai târziu decât era programat, Jan Keiser şi Anny Schilder au urcat pe scenă în aplauzele spectatorilor. Micul incident nu a afectat deloc calitatea spectacolului, dimpotrivă, publicul a avut parte de un concert live de trei ore, nu două cum era programat iniţial.

Prestaţia celor doi a fost ireproşabilă şi ar putea fi o lecţie pentru multe „vedete” din ziua de astăzi. Dupa 45 de ani de carieră, Jan Keiser şi Anny Schilder au cântat fără pauză timp de două ore, au dansat pe scenă, s-au plimbat prin public, au animat atmosfera, au ridicat de trei ori sala în picioare, au bisat şi la sfârşit au avut răbdarea să acorde autografe timp de oră. Profesionalismul celor doi şi emoţia transmisă a fost simţită şi de spectatori care i-au răsplătit cu ropote de aplauze în nenumărate rânduri.[nggallery id=791]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.