Realitatea TV Sibiu reia emisia începând din 22 decembrie

0 205

studio tvRealitatea TV redeschide astăzi, 22 decembrie, stația locală Sibiu. Lansarea stației face parte din proiectul ProvinciaNEWS, dezvoltat de compania clujeană Presa Zece și Realitatea TV.

“Deschidem stația de la Sibiu cu o echipă tânără, entuziastă, care își dorește să ofere știri de calitate, obiective și prompte. Am foarte mare încredere în echipa Realitatea TV Sibiu, cât și în proiectul ProvinciaNEWS, dezvoltat de jurnaliști cu vastă experiență în presa locală. Rareș Bogdan și Tavi Hoandră sunt numele care oferă greutate acestui proiect, nume care girează calitatea produsului jurnalistic. Sibienii merită un produs la standarde înalte, merită să primească zilnic știri documentate, care îi privesc direct”, declară Maria Moga-Mihăilescu, directorul stației Realitatea TV Sibiu.

Echipa Realitatea TV Sibiu reunește jurnaliști cu experiență în presa sibiană, cât și tineri jurnaliști care aduc un suflu nou pe piața locală de media. Reporterii Angela Carabașu, Alexandru Ichim și Delia Pușcă, toți având studii universitare în domeniul jurnalisticii, aduc prospețime în echipă, în timp ce producătorii Teodora Gheorghiu și Adela Mohanu și editorul-prezentator Roxana David vin cu peste 10 ani de experiență în mass-media. Echipa tehnică este coordonată de Jozsef Szoke, unul dintre cei mai experimentați tehnicieni de televiziune din Transilvania. Operatorii Ovidiu Balteș, Didi Popa și Radu Oroian au experiență vastă în domeniu, toți făcând parte și din echipa primei stații Realitatea TV Sibiu. Tehnicul este completat de regizorul de emisie Nicu Dobre și editorul de montaj Andi Vilhelem, amândoi cu state vechi în producția de televiziune.

Proiectul ProvinciaNEWS, dezvoltat de Presa Zece și Realitatea TV, acoperă acum Transilvania cu șase staţii locale, la Sibiu, Cluj, Braşov, Bistriţa, Alba Iulia şi Târgu Mureş. Proiectul nu se opreşte aici. Pentru începutul anului viitor sunt programate primele emisii la stațiile de la Timişoara, Baia Mare şi Oradea.

Stația de la Sibiu va fi în permanentă dezvoltare, urmând să le aducă multe surprize sibienilor. Știrile sunt doar primul pas către un produs complex, care va cuprinde dezbateri publice, campanii media și talk-show-uri de maxim interes.

Începând de astăzi, sibienii vor avea în fiecare zi, de luni până vineri, două jurnale de seară, de la ora 18.10 și de la ora 20.15.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.