Peste 2.500 de spectatori au vizionat spectacolul ”Spărgătorul de Nuci” de la Sibiu

0 123

Ovidiu Matiu Spargatorul de nuci 2011 2Sibienii s-au putut bucura de un spectacol de balet de zile mari, săptămâna trecută, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Balerinii trupei de balet din Sibiu nu vor avea vacanţă prea lungă, deoarece ei se pregătesc să plece într-un turneu pe 30 decembrie în Italia.

Spărgătorul de nuci, un spectacol realizat de Teatrul de Balet Sibiu şi Central Florida Ballet, a încântat publicul de toate vârstele, acesta aplaudând minute în şir.

Colaborarea dintre cele două companii nu se termină aici, ci se va continua în primăvară, în cadrul unei selecţii pentru un concurs internaţional de balet.

Balerinii trupei de balet din Sibiu nu vor avea vacanţă prea lungă, deoarece ei se pregătesc să plece într-un turneu pe 30 ianuarie în Italia, un alt maraton cultural: 14 zile, 9 oraşe, 11 reprezentaţii ale spectacolului Giselle, care a avut premiera în primăvara acestui an la Sibiu, în coregrafia lui Pavel Rotaru.

”Casa de Cultură a Minicipiului Sibiu şi Teatrul de Balet Sibiu doreşte să mulţumească tuturor colaboratorilor, spectatorilor, balerinilor şi echipei pentru sprijinul acordat în acest an”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.