robin williams

robin williamsRobin Williams are un câine de companie despre care spune că este gay, însă se plimbă împreună, actorul fiind „foarte sigur de propria sexualitate”, anunţă Mediafax.

Actorul a povestit că petrece mult timp afară cu animalul său de companie, un mops gay pe nume Leonard, relatează contactmusic.com.

Robin Williams, în vârstă de 60 de ani, locuieşte în prezent cu soţia sa, Susan Schneider, la periferia oraşului San Francisco, iar printre activităţile sale de relaxare se numără caiacul şi ciclismul. „Este timpul meu de gândire şi este foarte terapeutic”, a spus actorul.

„Am şi un mops gay pe nume Leonard, pe care îl scot la plimbare pentru că eu sunt foarte sigur de sexualitatea mea. El are un partener şi cei doi plănuiesc să adopte o pisică siameză împreună. Suntem foarte moderni”, a mai povestit Williams.

Starul, care are trei copii – Zachary, de 28 de ani, Cody, de 19 ani, şi Zelda, de 22 de ani -, a vorbit şi despre viaţa sa de familie, spunând că abia aşteaptă să aibă nepoţi şi plănuieşte să fie un bunic „drăguţ şi uituc”.

„Plănuiesc să fiu un bunic drăguţ şi uituc, de genul «O Doamne, unde e copilul? Ce-am făcut cu copilul?»”, a spus el. „Iubesc copii, dar sunt un public dificil. Când îi citeam Zeldei poveşti interpretându-le cu tot felul de accente, ea obişnuia să ofteze şi să-mi spună s-o las baltă şi să citesc cu o voce normală”, a mai povestit Williams.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune „Mork and Mindy” şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul „Good Will Hunting”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele „Bună dimineaţa, Vietnam”, „Cercul poeţilor dispăruţi” şi „Regele pescar”.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.