fbpx

Sibianul Bogdan Mara revine în România. Atacantul va juca probabil la UTA în liga 2

1 243

maraSibianul Mara este aproape de o revenire în România, dar nu în liga 1 la Sibiu sau Mediaș. Bogdan este aproape de un transfer în liga 2 la UTA Arad.

„În anii trecuţi, Grecia era o destinaţie bună, acum e mult mai greu. De aceea mă gândesc în continuare, serios, ce voi face! Familia mea probabil va rămâne în România, pentru că e foarte greu să stai acolo cu cei doi copii. Probabil mă voi întoarce în ţară.

Îmi doresc o echipă care să lupte, care să aibă un obiectiv, indiferent care e, dar care are ambiţie. Eu sunt un jucător ambiţios şi îmi doresc să fac performanţă în fotbal”, a spus Mara.

Atacanţii Bogdan Mara şi Bogdan Apostu îşi vor putea alege singuri viitorul în această iarnă, iar UTA ocupă un loc special în sufletul lor, ambii îneţelegându-se excelent şi cu preşedintele Giovanni Catanzariti, dar arădenii nu doresc să forţeze nota.

„Ambii sunt fotbalişti foarte valoroşi şi e de la sine înţeles că vor căuta să ajungă la echipe din prima ligă din România, sau de din alte ţări. Dar, dacă nu-şi găsesc acordurile dorite, îi aşteptăm cu braţele deschise. Gio are pregătite oferte pentru ambii fotbalişti, cu ei ne-am rezolva problemele din atac”, consideră Roland Nagy.

Apostu şi-a reziliat contractul cu prim divizionara Petrolul Ploieşti, iar Mara nu mai doreşte să continue în Grecia, cu Skoda Xanthi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Sibiu scrie

    Sa vina la Vointa!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.