În pragul noului an, la Voinţa se anunţă lista disponibilizaţilor! VEZI lista plecărilor. Neguț și Cigan au scăpat

0 151

negut1Voinţa Sibiu a terminat turul peste linia retrogradării, iar conducerea nu vrea să piardă timpul. Primul pas este renunţarea la jucătorii care nu au dat randament, sau nu au jucat suficient de mult în tur.

Astfel, patronul Ioan Hămbăşan anunţă deja lista jucătorilor care nu vor intra în calculele echipei, începând cu perioada de iarnă.  „Vom da 2-3 jucători împrumut, probabil Szabo şi Olteanu. Lui Martinescu i-a fost reziliat contractul, pe Antohi îl vom trimite înapoi la Pandurii pentru că nu îmi convine să îl ţin dacă nu joacă, iar cu Neguţ şi Cigan vom avea o ultimă discuţie în 8 ianuarie. Le-am spus ce am avut de spus, prima opţiune ar fi să îşi găsească fiecare echipă”, spune Hămbăşan.

Au stabilit cantonamentele de iarnă
În altă ordine de idei, sibienii au hotărât deja unde se vor antrena în această iarnă. Nedorind să fie mai prejos decât alte echipe din primul eşalon, conducătorii Voinţei au programat chiar şi un cantonament în Antalya.

 „Primul cantonament va dura 7-8 zile şi va avea loc la stadion, iar pe al doilea îl vom ţine în Antalya, din data de 18 ianuarie, şi se va întinde pe o durată de 18 zile”, mai zice patronul Voinţei, pentru prosport.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.