AAM 31102011 X Factor Gala 1 Duminica 0127

X Factor naște staruri. Concurenții eliminați din galele live X Factor vor face show în seara de Revelion, la spectacolul oferit de Primăria Capitalei. Ei vor urca pe aceeași scenă cu Iris,Proconsul, Bere gratis, Voltaj, Directia 5, CRBL, Vunk, Pepe,  Zdob si Zdub. Spectacolul din Piața Constituției va fi transmis pe Antena 3.
Finaliștii X Factor ies în stradă. În noaptea de Revelion, bucureștenii vor avea parte de un concert la puterea X. În Piața Constituției din capitală, românii vor începe anul cu un super spectacol oferit de Primăria Capitalei, la care sunt invitați concurenții din galele live X Factor. Cristian Parmac, Ovidiu Nae, Refresh, Antonia Filip, Irina Florea, Diana Hetea, T&L si Duo Voice vor urca pe scenă începând de la ora 19.30.
Chiar dacă au părăsit competiția X Factor, drumul concurenților spre celebritate abia s-a deschis. Cristian Parmac a fost invitat la mai multe emisiuni si este in discuții cu un compozitor strain pentru o piesă. Antonia Filip a fost cooptată de mentorul ei, Mihai Morar, în trupa emisiunii Răi da’ buni, în vreme ce Duo Voice a susținut deja doua concerte cu Paula Seling – unul la Craiova, în ajun de Mos Nicoale și un altul de Crăciun, la Timișoara. T&L, trupa eliminată în seara de Crăciun ar putea semna un contract cu un producător  străin, după cum chiar Paula Seling a anunțat în emisiune.
Pentru cei trei concurenți rămași încă în concurs, seara de Revelion va fi una încărcată de emoții. Pe 1 ianuarie, de la 20.20, Alin, Iulian și Andrei luptă pentru ultima oara pentru titlul X Factor și pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din țara noastra: 200.000 de euro, un premiu oferit de Orange.
Show-ul din seara finalei se anunță a fi unul extraordinar. Concurenții vor cânta câte trei piese fiecare, fintre care una în duet cu artiști de renume. Coregrafiile vor și ele surprinzătoare, iar publicul va fi cel care va alege cine este câștigător. După șase luni de căutări, audiții, pregătiri și gale live, pe 1 ianuarie 2012 X Factor va da numele următorului super star la României.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns