Început de an spectaculos pe scena Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu marchează începutul noului an printr-un maraton teatral de excepție ce aduce pe scenă unele dintre cele mai importante spectacole din repertoriul instituției.

Prima reprezentație din acest an va avea loc joi, 5 ianuarie, ora 19:00 și aduce în fața publicului cea mai jucată comedie a anului 2011 de la Sibiu: „Puricele în ureche“, în regia lui Șerban Puiu. Maratonul teatral continuă sâmbătă, 7 ianuarie, ora 19:00 și o aduce pe scenă pe Ofelia Popii în spectacolul „Felii“ pentru care a primit premiul UNITER pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. Primul sfârșit de săptămână din acest an se va încheia duminică, 8 ianuarie, ora 19:00, cu „Opinia Publică“ în regia lui Cristian Theodor Popescu, un alt spectacol premiant ce a fost distins în cadrul Galei Comediei Românești cu premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar (Nicu Mihoc) și premiul pentru cea mai bună scenografie (Dragoș Buhagiar).
Luna ianuarie continuă printr-un program efervescent ce aduce la Sibiu patru noi spectacole care vin să completeze cele douăzeci și trei de reprezentații programate în acest început de an. Prima premieră a anului este programată joi, 12 ianuarie și îi aduce împreună pe actorii Nicu Mihoc și Serenela Mureșan în spectacolul „Eden“ de Eugen O’Brien. „Profesorul de franceză“, o coproducție a Teatrului Național și CAVAS, va marca sâmbătă, 14 ianuarie, cea de-a doua premieră a acestui an. Seria premierelor continuă duminică, 29 ianuarie, cu spectacolul „Încurcă-i drace!“ în regia lui Șerban Puiu. Ultima premieră a acestei luni va avea loc la Secția Germană și aduce în fața publicului producția „Shakespeare în 90 de minute / Shakespeares sämtliche Werke (Leicht Gekürtz)“ ce va avea loc marți, 31 ianuarie.
Prețul unui bilet la teatru variază între 5 și 20 de lei, în funcție de spectacol și locul în sală. Biletele au fost puse în vânzare la Agenția Teatrală din bvd. Nicolae Bălcescu și online pe www.tnrs.ro.

aveabuncavasceacelcelecomediecristiandouaedengaleilocmarcanicuo brienofeliaora de sibiuradushakespeareshakespearesSibiustiri
Comentarii (1)
Comentează