Îngrijitorul din cauza căruia a evadat o tigroaică de la Zoo a fost dat afară. Tu cum comentezi decizia?

183

tigru1Municipalitatea sibiană a anunţat că Romică Bejean nu mai este angajat la Zoo de la finele anului trecut. Acesta este îngrijitorul ce a uitat cuşca deschisă la ţarcul tigrilor, iar din cauza lui o tigroaică a evadat şi a fost împuşcată după câteva ore.

„Contractul de munca al ingrijitorului care a uitat deshisa incuietoarea custii tigrului a fost reziliat in luna decembrie. Ingrijitorului i-a fost imputata suma de 50 de lei, reprezentand valoarea contabila a tigrului”, se arată într-o informare trimisă de primăria Sibiu.

Referitor la intentia unui cetatean din Suceava de a dona Gradinii Zoo Sibiu un tigru, aceasta a fost declinată. „Municipalitatea a fost contactata in legatura cu dorinta unui cetatean de a dona Gradinii Zoologice Sibiu un tigru. Gradina Zoologica Sibiu nu poate accepta aceasta donatie pana ce nu se vor finaliza lucrarile de imbunatatire a sigurantei custilor”, se mai arată în comunicarea primăriei Sibiu.

Credeţi că s-au luat decziile corecte?

Aşteptăm comentariile voastre aici sau pe pagina noastră de Facebook!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
5 Comentarii
 1. ely scrie

  „La omul sarac,nici boii nu-i trag”.Asa s-a intamplat si cu acest amarat.Dupa ce ca era platit ca vai de mama lui,l-au „ras” din toate punctele de vedere.Criminlalul este „bine ,merci”.Se descurca,doar este baiat destept.

 2. Vladimir scrie

  Ca de obicei, vinovat este acarul Paun.Dar veterinarul? Ce a patit veterinarul? Asa ca poate sa ucida animalele de la zoo in continuare.
  Decizia de a nu primi tigrul de la Suceava e o timpenie. Cica vor sa securizeze custile. Si cum nu sint bani, ca de obicei…

 3. wxvz scrie

  sa il impuste si pe el si pe cei care au impuscat tigrul
  nenorocitii
  trebuia sa il plateasca cu 5000 de eur cat e valoarea lui

  1. cisnadianu turmentat scrie

   moca ,nu prea sti preturile,intra pe ,,Hunting”si vezi acolo preturi,cu tot aranjat asa cum sa desfasurat ,,vinatoarea” e de 10 ori mai mult decit ai licitat bade…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.