Yes+Man+Los+Angeles+Premiere+OCBNiEGlgkvl

Yes+Man+Los+Angeles+Premiere+OCBNiEGlgkvlViaţa actriţei Zooey Deschanel, a cărei carieră a urmat o traiectorie ascendentă în ultimii ani, trece printr-o perioadă mai puţin fastă, întrucât artista americană a depus în instanţă actele prin care a solicitat divorţul de soţul ei, rockerul Ben Gibbard, anunţă Mediafax.

Actriţa în vârstă de 31 de ani a cerut în mod oficial divorţul pe 27 decembrie, anul trecut. Soţul ei este Ben Gibbard, în vârstă de 35 de ani, solistul trupei Death Cab for Cutie.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, separarea celor doi artişti s-a produs pe 31 octombrie 2011 – de Halloween -, iar actriţa a invocat motivul diferenţelor ireconciliabile, informează people.com.

În noiembrie, agentul de presă al actriţei a confirmat informaţia potrivit căreia cuplul s-a despărţit.

Într-un interviu ulterior, acordat revistei People, Zooey Deschanel a refuzat să vorbească despre motivele care au cauzat această despărţire şi a spus: „Am rămas prieteni. Totul este bine”.

Actriţă, cântăreaţă şi scriitoare, Zooey Deschanel a debutat pe micile ecrane, cu un rol în serialul animat „Familia Simpson” şi s-a remarcat ulterior în câteva lungmetraje apreciate de public şi de critici, precum „Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani/ Free To Launch”, „Asasinarea lui Jesse James de către laşul Robert Ford”, „Podul către Terabithia”, „Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul” şi „500 de zile cu Summer”. Actriţa americană s-a remarcat şi în serialul TV „New Girl”, cu un rol pentru care a fost nominalizată la ediţia din acest an a Globurilor de Aur.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns