Reacţie incredibilă a dinamoviștilor după eşecul aducerii lui Pârvulescu: „Nu e meritul lui Becali!” Jucătorul acuzat: „Eram dispuşi să plătim”

121

parvulescu alexandru hojda„Câinii” strâng rândurile după eşecul aducerii lui Pârvulescu! Săvulescu spune ca Dinamo a fost în discuţii încă dinaintea Sărbătorilor cu Gaz Metan Mediaş. „Chiar şi azi am trimis un mail celor de la Mediaş”, spune Săvulescu, care îl acuză pe jucător: „Eram dispuşi să plătim cât cerea Mediaş”, anunță prosport.ro.

blank

„Lucrurile sunt foarte simple. Discuţiile au căzut pentru că pretenţiile Gazului erau prea mari. În iarnă am reluat negocierile, astăzi am discutat cu domnul Cindrea. Din păcate Paul Pârvulescu s-a dovedit a fi mai puţin dinamovist decât pretindea. Dinamovist nu este cel care ştie câte titluri şi cupe are Dinamo pentru că şi Satana cunoaşte Biblia”, a declarat Săvulescu la gsptv.

Dinamo îl acuză pe jucător!
„Nici meritul domnului Becali nu este. Dinamo n-a tergiversat niciodată tratativele, suntem în discuţii cu Gazul dinainte de Anul Nou. Gazul ne-a respins chiar astăzi prin mail o ofertă de 600.000 de euro. Concluzia e că toţi suntem mercenari”, a mai spus oficialul lui Dinamo

„Eram dispuşi să plătim cât a cerut Mediaş”
„Ei au cerut 700.000 acum 5 zile, noi am făcutz o ofertă de 600.000 refuzată şi eram dispuşi chiar să plătim 700.000. Nu este meritul marelui om de afaceri Gigi Becali, jucătorul nu a fost corect. De asemenea dinamovişt nici nu cred că aveam nevoie”, a mai spus Săvulescu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.