straut

strautMijlocașul Ciprian Străuț a semnat cu CSU Voința. Un alt jucător care ar urma să ajungă la Sibiu este Romulus Miclea, de la Gaz Metan Mediaş, tratativele cu mijlocaşul gaziştilor fiind aproape finalizate.

Oficialii sibieni au demarat deja tratativele pentru completarea lotului de jucători. Primul fotbalist care a semnat cu CSU Voința este Ciprian Străuț un mijlocaș central originar din Timișoara. În vârstă de 29 de ani, Străuț a jucat ultima dată la Arieșul Turda. Printre formațiile pe la care a trecut se numără FCM Reșița, unde l-a avut antrenor pe Alexandru Pelici, FC Bihor Oradea, dar și gruparea irlandeză Salthill Devon FC. Străuț a semnat un contract valabil până în vara lui 2014.

Romulus Miclea, fratele ”secundului” de la CSU Voința, a făcut parte, în tur, din lotul Gazului metan. Dorit și în vară de sibieni, Miclea pare tentat să accepte oferta Voinței și datorită faptului că, în prima jumătate a campionatului, a evoluat doar în două meciuri pentru gruparea medieșeană, 90 de minute chiar împotriva ”alb-verzilor” și 17 în finalul partidei cu Ceahlăul Piatra Neamț, din ultima etapă.

”Cu Străuț ne-am înțeles deja, contractul e semnat, iar discuțiile în cazul lui Romulus Miclea sunt destul de avansate. Este posibil să îl împrumutăm de la Gaz metan, dar la fel de bine ar putea să devină jucătorul nostru definitiv”, a declarat președintele clubului, Ioan Hămbășan pentru vointasibiu.ro.

Mai-marele grupării de pe ”Municipal” a mai spus că, la reunirea lotului, programată pentru luni, 9 ianuarie, la prânz, mai sunt așteptați doi sârbi, precum și că, în cel mai scurt timp, ar urma să ajungă la Sibiu și un atacant. ”Vom completa lotul cu 5 jucători în această iarnă. Vor mai veni doi jucători sârbi, plus un atacant, de care nu vă pot oferi mai multe amănunte pentru moment, dar vă asigur că va fi un vârf de atac care ne va fi de mare ajutor. Nu pot să spun despre cine e vorba pentru a nu avea probleme la tratative, dar de îndată ce lucrurile devin clare veți afla numele lui”, a mai afirmat Hămbășan.

În ceea ce-i privește pe jucătorii care s-ar putea despărți în această iarnă de CSU Voința, lista îi cuprinde, conform președintelui Ioan Hămbășan, pe Ionuț Matei, Andrei Antohi, Radu Neguț, Alex Martinescu, Ionuț Olteanu și Istvan Szabo. Alți 3 jucători, tineri de perspectivă, portarul Dani Vlad, Adi Cîrstean și Greavu, ar urma să fi înprumutați la alte echipe.

Cantonament în Antalya

Reunirea lotului echipei sibine a programată pentru luni, 9 ianuarie, la prânz. După o săptămână de reacomodare la efort, ”alb-verzii” vor intra într-un cantonament de 8 zile, la Stadionul Municipal”. Acesta va fi urmat de un al doilea stagiu de pregătire centralizată, de această dată în Antalya. ”Pe data de 26 ianuarie se va pleca spre Antalya, unde vom sta 18 zile. Acest cantonament este finanțat în totalitate, inclusiv biletele de avion, de un partener de-al nostru, dar care nu dorește să îi facem cunoscut numele. Acesta ne-a promis că ne va fi alături și pe viitor, mai ales dacă echipa rămâne în Liga I”, a declarat președintele clubului, Ioan Hămbășan.

În Antalya, fotbaliștii sibieni vor susține mai multe meciuri de verificare, printre adversarii stabiliți deja numărându-se câte o echipă din Polonia și Rusia, dar și Viitorul Constanța.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns