Direcţia 5 cântă de Ziua Îndrăgostiţilor, cu Monica Anghel, Seling, Giulia şi Anda Adam, în Capitală

0 118

Directia 5Direcţia 5 va susţine şi anul acesta un concert de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală, pe scenă urmând să urce alături de formaţie cântăreţele Monica Anghel, Paula Seling, Giulia şi Anda Adam, anunţă Mediafax.

Devenit o adevărată tradiţie, concertul pe care Direcţia 5 îl susţine de Ziua Îndrăgostiţilor este o adevărată sărbătoare a iubirii. Într-o atmosferă emoţionantă, plină de dragoste şi melancolie, Direcţia 5, împreună cu invitatele speciale, vor aduce în prim plan romantismul şi iubirea şi vor oferi un cadou celor care iubesc şi sunt iubiţi, informează Cat Music.

Marian Ionescu (bas), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitară), Marius Keseri (tobe) şi Toni Seicarescu (voce) vor interpreta piesele care i-au consacrat, dar şi compoziţii noi, extrase de pe materialul „Beautiful Jazz Duets”, realizat împreună cu artistele care vor urca pe scena Sălii Palatului cu ocazia acestui concert.

Concertul de pe 14 februarie va fi urmat de o petrecere marca Direcţia 5, cu un show special, în clubul Jukebox. Posesorii biletelor VIP (de 150 de lei şi 100 de lei) pentru concertul de la Sala Palatului vor avea acces gratuit la petrecerea din club, intitulată „Electric Love by Direcţia 5”. Cei care au cumpărat bilete la celelalte două categorii de preţ, la 70 de lei şi, respectiv, 50 de lei, vor avea acces la concertul din Jukebox la un preţ special.


Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.