snoop dogg nbc sitcom

snoop dogg nbc sitcomRapperul american Snoop Dogg a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute, după ce agenţii americani care controlează traficul de frontieră au descoperit o cantitate mică de marijuana în autobuzul cu care artistul se deplasează în turneele sale.

Snoop Dogg, în vârstă de 40 de ani, a fost oprit, sâmbătă, în acelaşi punct de control din Sierra Blanca, din statul Texas, unde cântăreţul de muzică country Willie Nelson a fost arestat pentru posesie de marijuana în 2010, au precizat vameşii americani.

Bill Brooks, purtătorul de cuvânt al U.S. Customs and Border Protection, a spus că angajaţii de la vamă au efectuat un control de rutină în autobuzul în care se afla rapperul, la graniţa americano-mexicană, şi au simţit miros de marijuana.

„Atunci când ofiţerii noştri au efectuat o percheziţie, au descoperit o cantitate mică de marijuana şi l-au predat (pe Snoop Dogg, n.r.) şerifului din Hudspeth County”, a adăugat Bill Brooks.

Un purtător de cuvânt al şerifului local a declarat că Snoop Dogg a recunoscut în cele din urmă că drogurile îi aparţineau. Un câine a găsit un flacon de medicamente plin cu foiţe pentru ţigările cu marijuana şi alte două flacoane pline cu marijuana.

Rapperul a fost acuzat pentru posesie de droguri, eliberat şi somat să se prezinte la tribunal pe 20 ianuarie.

Snoop Dogg, al cărui nume real este Calvin Broadus, a fost arestat şi condamnat de multe ori în ultimii zece ani, pentru posesie de droguri, de la marijuana la cocaină, şi port ilegal de armă.

În 2008, Snoop Dogg şi Willie Nelson au colaborat la piesa „My Medicine” şi videoclipul ei, considerat un omagiu destul de „transparent” adus marijuanei.

Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum „Tha Doggfather” şi „Malice N Wonderland”, şi-a început cariera de rapper la începutul anilor ’90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului „Starsky şi Hutch” (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără „Who Am I (What’s My Name)?”, „Gin and Juice”, „Groupie Luv”, „From tha Chuuuch to da Palace”, „Beautiful”, „Drop It Like It’s Hot”, „That’s That Shit” etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este „Doggumentary” (2011).

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns