Trupa sibiană Plenty caută chitarist

0 149

plentyDeşi mai au o chitaristă, Plenty caută chitarist, pentru un nou proiect !Audiţiile se vor face mai întâi cu membrii trupei, apoi cu public pentru a se face cea mai bună alegere.

Plenty, trupa sibiană înfiinţată în anul 2008 a avut numeroase concerte în pub-urile din Sibiu şi din ţară, şi totodată au fost invitaţi la diverse festivaluri precum: Muzeul Labirint 2011 organizat la Sibiu, Festivalul de Jazz Sibiu 2010, Festivalul Internaţional al Culturii 2009 Sibiu etc.

Plenty a participat la cel mai mare concurs de talie mondiala, Global Battle of the Bands, unde au fost finalişti atât in 2010 si 2011.

Anul 2011 le-au adus celor de la Plenty două premii – Locul 1 la secţiunea creaţie, în cadrul concursului ,,Iaşi Music Star’’, cu noul single “Unstoppable” – şi – Locul 1 la secţiunea Jazz din cadrul concursului ,,Festival Rock, Jazz, Folk“ de la Craiova.

Mai multe detalii puteti gasi pe contul de facebook al trupei : http://www.facebook.com/PlentyBand?sk=info sau la numarul de telefon : 0753708629       (Mihai Ciotobaru )

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.