Uite ce a mâncat Mădălin Voicu de sărbători la Sibiu, până i s-a făcut rău: „Un borcan de icre, o ciorbă, un metru de coaste afumate cu murături”

321

madalin voicuMădălin Voicu a fost invitat în emisiunea „Agentul VIP” de la Antena 2, unde i-a explicat lui Cristi Brancu cât de mult a mâncat de sărbători până când a ajuns la spital.

Mădălin Voicu a enumerat felurile de mâncare pe care le-a savurat de sărbători.

„Am fost la Sibiu, eu care nu mănânc mult… Ciugulesc aşa… Am nişte prieteni foarte buni acolo… Am mâncat aşa: un borcan de icre, am mâncat o ciorbă acrită cu zeamă de varză, am mâncat un metru de coaste afumate cu murături şi după asta am mâncat şi o juma de tavă de cremă de zahăr ars şi am băut căpşunică. Nu eram în formă, dar m-am antrenat, a fost frumos, eram în excursie… Îţi dai seama că nu era să mănânc şi să beau singur. Da ce, sunt diliman? Eram cu oameni acolo. Carmen mi-a spus ‘Nu mânca, nu bea, nu face…’ Că ea ştie că de obicei nu fac excese d-astea. Şi la un moment dat, pe la 11 aşa, m-a luat o durere sub coaste. Aia că ‘Hai la spital, că ce înseamnă să stai acasă? Ce, tu eşti cocalar? Hai la spital să te faci bine!’ Şi m-am dus pe picioare. Am stat vreo oră jumate ca să intru să mă vadă cineva, să mă bage în seamă. N-am vrut să fac vreun abuz sau să mă dau mare”, a dezvăluit Mădălin Voicu. Sursa: Can Can

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.