Atenţie! Distribuirea ajutoarelor alimentare din partea Uniunii Europene se apropie de final la Sibiu

0 106

faina stiva1Municipalitatea a reluat din data de 3 ianuarie 2012 activitatea de distribuire a  alimentelor UE  către beneficiarii de pe listele iniţiale, campania începând din data de 14 noiembrie 2011. Listele iniţiale cuprind 9.894 de persoane, cantitatea totală de alimente ce va fi împărţită către aceştia fiind de 427 de tone.

Acţiunea se apropie însă de final, persoanele aflate pe listele iniţiale având posibilitatea să ridice aceste alimente până la data de 30 ianuarie 2012. Până în date de 10 ianuarie, un număr de 5.766 de persoane au ridicat alimentele din spaţiul de pe strada Electricienilor, cantitatea totală distribuită fiind de 237 de tone.

Din totalul beneficiarilor care au ridicat deja alimentele, 1.179 sunt  pensionari, 4.029 sunt persoane cu handicap grav şi accentuat, 311 şomeri şi 247 de persoane care beneficiază  de venit minim garantat.

În cazul în care beneficiarii incluşi pe listele iniţiale nu ridică aceste alimente până la termenul limită, produsele rămase în stoc vor fi distribuite altor persoane care au intrat în categoriile prevăzute de lege după alcătuirea listelor iniţiale. Aceştia vor fi luaâi în evidenţă pe liste suplimentare începând cu data de 16 ianuarie 2012. Înscrierea se face pe strada Electrienilor, între orele 14 şi 16, în baza următoarele documente: BI/CI în original şi copie şi actul doveditor al calităţii de beneficiar în original şi copie (carnetul de şomer, certificatul de încadrare în grad de handicap sau cuponul de pensie).

Persoanele luate în evidenţă pe listele suplimentare care au calitatea de şomer sau persoane cu handicap vor putea ridica alimentele la momentul înregistrării pe listele suplimentare. Pensionarii vor primi aceste ajutoare după verificarea prealabilă la Casa Judeţeană de Pensii Sibiu.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...