Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone ar putea juca împreună într-un nou film de acţiun

Actorul Arnold Schwarzenegger ar putea să i se alăture lui Sylvester Stallone în distribuţia filmului de acţiune „The Tomb”, ce va fi regizat de Antoine Fuqua, anunță Mediafax.

Stallone va juca rolul unui expert în securitate structurală, care ajunge să fie încarcerat într-o închisoare ale cărei planuri au fost realizate chiar de el. Dacă Schwarzenegger va accepta să i se alăture lui Stallone, atunci fostul campion la culturism are garantat din partea producătorilor unul dintre rolurile principale, informează allocine.fr.

Bruce Willis a fost avut în vedere pentru rolul care îi este propus fostului guvernator al statului California.

Filmul „The Tomb” va fi regizat de Antoine Fuqua şi va fi lansat pe marile ecrane în 2013.

Până atunci, cei trei actori – Schwarzenegger, Stallone şi Willis -, specializaţi în filme de acţiune, vor putea fi văzuţi jucând împreună în „The Expendables 2”, care va fi lansat în Statele Unite pe 17 august.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile „Rocky” şi „Rambo”. În anii ’80, „Sly”, aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, a anunţat în 2011 că îşi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, în februarie 2011, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, „The Governator”.

În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza „Terminator”, în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

antoine fuquaArnold SchwarzeneggerfiFilmjucamediafaxnbspnouora de sibiusylvester stallone
Comentarii (0)
Comentează