Promovarea turistică a Sibiului continuă la târgurile de profil din vestul Europei

0 265

stuttgartPrimăria Sibiu continuă promovarea oraşului ca o destinaţie turistică prin participarea în următoarea perioadă la două târguri de profil din străinătate, iar în ceea ce priveşte creşterea calităţii serviciilor municipalitatea sprijină cursuri de formare a ghizilor turistici profesionişti.

Sibiul va fi promovat la cele două târguri internaţionale de turism care vor avea loc în următoarea perioadă. În perioada 12-15 ianuarie va avea loc Ferien Messe Wien – Internationale Messe für Urlaub, Reisen und Freizeit, un târg care se adresează în egală măsură publicului şi operatorilor în turism. Târgul înregistrează la fiecare ediţie peste 700 de expozanţi din peste 70 de ţări, iar ediţia precedentă s-a bucurat de prezenţa a peste 116.000 de vizitatori.

În perioada 14 – 22 ianuarie va avea loc la Stuttgart CT – Die Urlaubsmesse, un târg destinat preponderent publicului care caută oferte de vacanţe şi petrecerea timpului liber. Evenimentul se desfăşoară pe o suprafaţă expoziţională de 105.000 m2, bucurându-se de participarea a peste 1850 de expozanţi ce provin din 100 de ţări. La ediţia de anul trecut 220.000 de vizitatori au căutat oferte pentru călătorii de vacanţă.

Reprezentanţii municipalităţii vor distribui la cele două târguri un total de 4.100 de materiale de promovare – hărţi, pliante şi broşuri de promovare a Sibiului şi a obiectivelor sale turistice, dar şi broşuri de prezentare a unităţilor de cazare din municipiul Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.