Zara face angajări pentru magazinul din Sibiu

1 606

zaraZara, unul dintre cele şapte branduri aduse pe piaţa locală de spaniolii de la Inditex, va deschide în acest an un magazin stradal în Sibiu.

Pentru această nouă unitate spaniolii au scos la concurs 3 posturi de director de magazin şi asistent manager (full-time) şi alte 25 de posturi de asistent de vânzări şi casier (part-time), anunţă zf.ro.

Cei care doresc să aplice pentru posturile de director de magazin şi asistent manager trebuie să aibă minim un an de experienţă ca manager în domeniul modei, în retail sau în orice alt domeniu şi să vorbească bine engleza.

„Ne punem businessul în mâinile tale. Tu vei fi responsabil pentru magazin sau secţiunea de magazin de care te vei ocupa. Vei coordona activităţi zilnice şi vei lua decizii referitoare la produsele din magazin astfel încât să atingi ţintele de vânzări ce au fost stabilite pentru tine”, aşa sună descrierea postului postată de spanioli pe site-ul de recrutare e-jobs.

În ceea ce priveşte cele 25 de posturi de asistent de vânzări şi casier nu există cerinţe specifice precum cele enumerate în cazul posturilor de director de magazin şi asistent manager.

Printre responsabilităţile enumerate însă se numără: primirea mărfii, împachetarea produselor, aşezarea pe rafturi şi realizarea inventarului.

Zara deţine în România 16 magazine. Afacerile în 2010 ale retailerului s-au apropiat de 58 mil. euro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.