Americanii de la JLG vor fabrica la Mediaş unele modele de nacele pentru acces şi lucru la înălţime

0 776

masina susCompania americană JLG Industries, lider mondial în producţia de nacele şi platforme pentru acces şi lucru la înălţime, va muta la Mediaş, unde deţine o fabrică, producţia unor modele, a declarat directorul operaţional al JLG, Wayne Lawson, conform gândul.info.

Producătorul este prezent în 16 ţări la nivel mondial. În Europa, JLG are fabrici în Belgia, Franţa şi România, dar are subsidiare şi în Germania, Italia, Olanda, Marea Britanie, Rusia, Spania şi Suedia.

Compania va muta la fabrica de la Mediaş producţia modelelor de nacele cu braţ articulat pentru acces şi lucru la înălţime, parte a unui proces de restructurare a activităţilor la nivel global.

„Fabrica din Mediaş ne va permite să răspundem rapid la cerinţele pieţei. Producţia în regiune va permite în continuare livrarea rapidă către clienţi şi completează celelate fabrici din Europa”, a spus Lawson, citat de Vertikal.net, portal de ştiri specializat în utilaje pentru sectorul construcţiilor.

JLG Manufacturing Central Europe produce la Mediaş componente pentru stivuitoare, dar şi platforme şi nacele pentru acces şi lucru la înălţime.

Fabrica din Belgia va continua să producă stivuitoare cu braţ telescopic, piese, să asigure service şi distribuţia de piese pentru piaţa europeană. Platformele de tip foarfecă sunt livrate prin intermediul unei fabrici din China, iar nacelele cu braţ telescopic sunt produse în Franţa.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.