Şapte primării din judeţul Sibiu au fost amendate cu 100.000 de lei de Garda de Mediu în 2011

197

slimnicŞapte primării din judeţul Sibiu au fost sancţionate de comisarii Gărzii de Mediu anul trecut. Valoarea totală a amenzilor depăşeşte 100.000 de lei, anunţă Radio Cluj.

Primăriile au fost amendate de comisarii Gărzii de Mediu pentru abateri privind depozitarea necorespunzătoare a deşeurile sau pentru încălcării privind contribuţia la fondul de mediu.

Administraţiile din Slimnic, Jina şi Poiana au primit sancţiuni de câte 15.000, în timp ce primăriile din Aţel, Alma şi Bazna au fost amendate cu câte 2.000 de lei.

Cea mai mare amendă a fost aplicată Primăriei Laslea, 50.000 de lei, pentru depozitarea deşeurilor pe amplasamentul fostei rampe de depozitare, actualmente închisă.

Potrivit statisticilor Gărzii de Mediu Sibiu, în anul 2011, în judeţul Sibiu au fost aplicate 72 de sancţiuni contravenţionale.

Tot în 2011, comisarii Gărzii de Mediu Sibiu au dispus suspendarea activităţii la o firmă pentru lipsa autorizaţiei de mediu în vederea desfăşurării activităţii de vidanjare. Ei au dspus şi închiderea unei staţii de producere a mixturilor asfaltice, care funcţiona fără autorizaţie de mediu. sursa: radiocluj.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.