katherine heigl poster 55e8d

katherine heigl poster 55e8dActriţa Katherine Heigl a declarat că vrea să se întoarcă în serialul „Anatomia lui Grey”, după ce, în 2010, a părăsit producţia ABC, provocând mari controverse pentru că şi-a criticat personajul pe care îl interpreta, anunță Mediafax.

Heigl a spus că a vorbit deja în acest sens cu scenarista serialului de televiziune, Shonda Rhimes, dar a adăugat că nu este sigură dacă acest lucru va fi posibil, informează femalefirst.co.uk.

Katherine Heigl a declarat pentru E! Online că ar vrea să vadă ce viitor i-a fost rezervat personajului pe care l-a interpretat, chirurgul Izzie Stevens, după ce a părăsit spitalul Seattle Grace şi a pus capăt relaţiei cu soţul său, Alex. O idee a sa ar fi că Izzie, care fusese diagnosticată cu cancer, se simte bine şi lucrează într-un alt spital.

În 2010, Katherine Heigl a anunţat că renunţă la rolul din „Anatomia lui Grey” pentru că vrea să se concentreze asupra creşterii fiicei sale, Naleigh, pe care a adoptat-o împreună cu soţul ei, Josh Kelley, din Coreea de Sud, în 2009.

În vârstă de 33 de ani, Heigl a mai jucat în comediile romantice, „Un pic însărcinată”, „Viaţa aşa cum este ea/ Life As We Know It” şi „New Year’s Eve”.

Serialul „Anatomia lui Grey”, produs de studiorile ABC, este câştigătorul a 41 de premii internaţionale, dintre care două Globuri de Aur: în 2006, acordat Sandrei Oh (interpreta Cristinei Yang) – cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial TV, iar în 2007 – pentru cel mai bun serial de televiziune.

Doctorii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu viaţa şi moartea în fiecare zi, motiv pentru care îşi găsesc sprijinul în prietenia care îi leagă, iar uneori merg cu poveştile chiar mai departe decât ceea ce înseamnă doar prietenia. Împreună, ei descoperă că nici medicina, nici relaţiile care îi leagă nu pot fi tranşate în alb şi negru. Viaţa reală se vede, se trăieşte doar în nuanţe de gri.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns