fbpx

Suporterii Voinței către Hămbășan: ”Noi nu am participat în mod organizat la protestele din Sibiu!”

0 152

suporteri vointaPeluza Sud Sibiu doreşte să dezmintă oficial zvonurile apărute în presă, conform cărora, suporterii echipei de fotbal Voinţa Sibiu ar avea legături directe cu protestele ce au avut loc la Sibiu în ultimele zile.

Iată ce spun suporterii Voinței:
”Dorim să menţionăm că:
Mitingurile de protest din Sibiu nu au fost organizate de Peluza Sud Sibiu, ci de Asociaţia „Sibiu Decembrie ‘89”, care a obţinut şi autorizaţia pentru acţiunile respective;
Membrii Peluzei Sud nu au participat la proteste în mod organizat;
Suporterii Voinţei Sibiu nu au intrat în contact cu domnul Ioan Hămbăşan, patronul echipei Voinţa Sibiu, legat de aceste manifestaţii şi nici nu au primit bani de la dânsul pentru a scanda împotriva USL sau a vreunui alt partid.
Dorim să subliniem încă o dată că Peluza Sud nu a participat în mod organizat la aceste proteste şi să facem o delimitare clară între rolul acestui grup – de a susţine echipa de fotbal Voinţa Sibiu – şi dorinţa fiecăruia de a participa sau nu la mitingurile ce au loc la Sibiu. Trebuie, de asemenea, să precizăm că Peluza Sud Sibiu este o grupare apartinică şi orice asociere cu manifestări politice este falsă.”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.