Inaugurarea oficială a Complexului „Hotel of Ice Bâlea Lac” are loc sâmbătă

1 171

hotel de gheataÎn weekend este organizată festivitatea inaugurării oficiale a complexului Hotel of Ice 2012.  Festivitatea va marca încheierea tuturor lucrărilor la obiectivele incluse în proiectul acestui sezon.

Astfel, după ce în urmă cu o săptămână a fost finalizată şi sfinţită cea de-a şasea Biserică de Gheaţă, de această dată va fi tăiată panglica inaugurală la Hotel of Ice, dar şi la „satelitul” acestuia, obiectivul de tip molecular format din patru încăperi sub formă de iglu, conectate între ele prin coridoare (această construcţie reprezintă noutatea absolută a proiectului din acest sezon).

La festivitate sunt aşteptaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, colaboratori şi parteneri, delegaţi ai presei naţionale şi internaţionale, diverşi alţi invitaţi.

Cu acest prilej, Ciuc Premium, sponsorul principal al „Hotel of Ice Bâlea Lac”, va organiza o petrecere la care vor lua parte şi cele cinci cupluri de câştigători ai unui concurs special dedicat evenimentului, ce s-a desfăşurat pe pagina proprie de socializare timp de câteva zile.

Atmosfera de gheaţă din seara de sâmbătă va fi transformată într-una incendiară,  de cunoscuta formaţie bucureşteană Trupa 13.

La finalul petrecerii prilejuite de inaugurarea oficială a Hotelului de Gheaţă, o parte dintre participanţi, iubitori de adrenalină, vor trăi experienţa deosebită de a dormi în camerele obiectivului. De asemenea, şi „satelitul” Hotelului de Gheaţă va găzdui câţiva turişti în camerele sale.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...