GALERIE FOTO Sibiul dă României cea mai sexy baschetbalistă. Vezi un pictorial cu ALexandra Uiuiu

296

Alexandra Uiuiu joacă la CSM Tîrgovişte şi a fost votată în două rînduri Miss Baschet România. Nu-i place să vorbească despre faptul că e frumoasă, ci doar de baschet, anunţă gsp.ro.

În primul număr al revistei clubului de baschet CSM Tîrgovişte, Alexandra Uiuiu a realizat un pictorial în care pozează în ipostaze sexy şi vorbeşte despre viaţa din afara terenului.

Jucătoarea care a cîştigat campionatul României cu ICIM Arad, dar şi cu CSM Tîrgovişte te frapează imediat prin ochii pentru care parcă s-a inventat culoarea albastră, dar şi pentru că nu îi place să vorbească despre faptul că e frumoasă. A fost desemnată de două ori Miss Baschet România, dar nu acesta e ţelul ei.

Visul Alexandrei
Ce şi-ar dori Alexandra? “Mi-ar plăcea mai mult să intru în primele 5 jucătoare la un turneu de Final Four… Cupă sau play-off… Sau să fiu MVP, nu?”. Abia ieşită de la un antrenament, “Ale”, aşa cum scrie şi pe tricourile portocalii ale CSM, continuă în spirit feminin: “Am fost desemnată de două ori Miss Baschet în cele 4 rînduri în care am participat”.
[nggallery id=808]
“Te crezi frumoasă?”. “Depinde. Poţi fi frumoasă, poţi fi bine făcută…”. În ziare au apărut de-a lungul timpului imagini din cale-afară de sexy cu Alexandra. “Îmi place să pozez. De mică, tata îmi făcea fotografii. Dar n-aş poza goală”.
“Cum erai cînd erai mică, Alexandra?”. “Eram băieţoasă. Jucam fotbal, mă jucam de-a hoţii şi vardiştii, de asta poate şi prietenii mă strigau, băieţeşte, Alex!”.

Tenis, handbal, atletism… baschet!
“Cum ai ajuns la baschet?”. Miss Uiuiu se bucură că, în sfîrşit, am ajuns la baschet. Ochii albaştri zâmbesc. “În copilărie am făcut tenis, handbal, atletism. Dar m-am oprit la baschet, parcă e mai mult spirit de echipă în sportul ăsta… Am căpătat şi experienţă. De viaţă, nu doar sportivă. La 16 ani am debutat la CSS Magic Sibiu. La 19 ani am plecat în Austria, la Herzogenburg. O să mă mîndresc mereu cu titlurile de la ICIM Arad şi cu succesele de la Tîrgovişte”.

“Ca oricărei femei, îmi place să mi se spună că arăt bine. Dar eu sînt acum baschetbalistă şi-mi doresc să se vorbească despre mine mai mult despre ce fac în sport”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.