platos2

platos2Editia nr 1  a Cupei de ski ARENA COPIILOR, va  desfasura la Arena Platos Paltinis in data de 28ianuarie. Peste 100 de copii sunt așteptați la prima ediție a Cupei de Ski – Arena Copiilor. 

Fuxy Sport Club Sibiu și Direcția Județeană de Sport și Tineret organizează în acest sfârșit de săptămână prima ediție a Cupei de Ski – Arena Copiilor. Concursul va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, pe una din pârtiile complexului Arena Platoș.

La eveniment sunt așteptați în jur de 100 de copii. „Până în acest moment s-au înscris în jur de 60 de copii”, spune Christian Fuchs, organizatorul competiției. Înscrierile se pot face online, pe www.fuxy.ro sau pe pârtie, înaintea competiției. Toți participanții trebuie să fie însoțiți de părinți și să aibă acordul scris al acestora pentru a se înscrie în concurs.

Înscrierile la Cupa de Ski – Arena Copiilor se fac sâmbătă, între orele 9 și 10:30. Copiii vor fi împărțiți în două mari categorii, fete și băieți, iar apoi, în funcție de vârstă, în patru subgrupe diferite, cei născuți între anii 2000 și 2001, între 2002 și 2003, între 2004 și 2005 și cei născuți după anul 2006. Fiecare subgrupă va avea câte trei câștigători.

Premiile, oferite de Fuxy Sport Club Sibiu și DJST, sunt cupe, medalii, diplome, echipament sportiv dar și în bani. Arbitrajul competiției este asigurat de Asociația Arbitrilor de Schi din Sibiu. Taxa de înscriere la concurs este de 20 de lei. Următoarea ediție a Cupei de Ski – Arena Copiilor va avea loc în luna februarie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu