matei 11

matei 11Ora de Sibiu te roagă să ajuţi un copil să trăiască. Matei abia a împlinit un anișor, anul trecut, în Luna Cadourilor. În weekend, la Arena Platoș, toți cei care doresc să dea o mână de ajutor acestui băiețel minunat o vor putea face. Prin amabilitatea Buonavista Banqueting, două feluri de mâncare vor fi făcute în weekend special pentru Matei, iar banii adunați din vânzarea acestor două feluri vor merge către micuțul curajos ce se luptă cu cancerul.

 Avea doar două luni când a fost diagnosticat cu neuroblastom abdominal, o tumoare malignă localizată inițial în abdomen și coloana vertebrală. În februarie și martie 2010 a urmat două cure de chimioterapie iar în mai a fost operat.

Tumora s-a redus semnificativ dar în coloană după operaţie i-a rămas un rest tumoral de un centimetru. În septembrie, la un examen RMN a reieșit că restul tumoral este în creștere. Octombrie și noiembrie au însemnat încă două ture chinuitoare de chimioterapie pentru un copil care încă nu împlinise un an. Iar cum cancerul are o doză tristă de ironie, tumoarea a devenit imună la citostatice. Singura șansă a micuțului cu ochi albaștri este tratamentul la o clinică din Austria care are un procent de vindecare completă în cazul neuroblastomului de peste 90%. Costul tratamentului este de aproximativ 100 de mii de euro. Fără să ținem cont de analize și investigațiile la care va fi supus în clinica austriacă. Până acum, părinții lui Matei au reușit să strângă aproximativ 70 de mii de euro.

Ajută-l pe Matei în weekend la Arena Platoş

În weekend, la Arena Platoș, toți cei care doresc să dea o mână de ajutor acestui băiețel minunat o vor putea face. Prin amabilitatea Buonavista Banqueting, două feluri de mâncare vor fi făcute în weekend special pentru Matei, iar banii adunați din vânzarea acestor două feluri vor merge către micuțul curajos ce se luptă cu cancerul. Sâmbătă, 28 ianuarie și duminică, 29 ianuarie, clătitele cu gem vor costa 6 lei iar bulzul ciobănesc 10 lei. Ambele feluri de mâncare pot fi comandate în restaurantul Buonavista, amplasat lângă apres-schiul stațiunii.

Pentru persoanele care doresc să doneze bani pentru a sprijini familia lui Matei în acest dur război o pot face prin transfer bancar în conturile RO75 RZBR 0000 0600 1002 0501 – Raiffeisen Bank, Agentia Apusului, titular SIMPĂLEAN IOANA ALINA – cont în lei și RO46 RZBR 0000 0600 1351 7388 – Raiffeisen Bank, Agenția Berceni , titular SIMPĂLEAN TRAIAN GHEORGHE; SWIFT : RZBRROBU – cont în Euro. Până în data de 13 martie funcționează și două linii de telefon apelabile doar din rețeaua Romtelecom 0900 900 200 – 5 euro/apel și 0900 900 202 – 10 euro/apel. Mai multe detalii puteți găsi pe http://matei-sansalaviata.blogspot.com/.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns