Voința Sibiu a învins naționala Under 20 a României în Antalya

2 111

CSU Vointa 1În cel de-al doilea meci de verificare din stagiul de pregătire din Antalya, echipa sibiană Voința a câștigat cu 1-0 partida cu naționala Under 20 a României. La meci au asistat jucătorii Rapidului, precum și președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu.

 Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Antohi, cu un minut înainte de pauză, acesta fructificând o centrare a lui Nicola, din flancul stâng.

Sibienii au dominat întâlnirea, irosind alte câteva situații de gol, prin Cigan, Neguț, Nicola și Maghici, în vreme ce ”tricolorii” mici au șutat pe poarta Voinței abia în ultimele 20 de minute, când Bogdan Miron a avut două intervenții reușite.

VOINŢA:

Zăvoi – Sg. Bar, Tînc, N. Grigore – Postolache, Dîlbea, Cl. Bunea, Nicola – Maghici, R. Neguț, Cigan.

Au mai intrat Dănălache, C. Lungu, Antohi, R. Miclea, Buican. C. Apostol, Burlacu, Tătar, Beza, I. Olteanu, Miron, Forika, C. Străuț, Lukanovic, I. Popa, Negruț, Petrescu.

Nu a fost folosit vârful de atac Andrei Zăgrean, cel care are arcada spartă de la precedentul amical.

Următorul meci cu FK Khazar Lankaran

CSU Voința va juca următorul meci de verificare peste două zile, în compania fostei echipe a lui Mircea Rednic, FK Khazar Lankaran (Azerbaidjan).

”Mi-a plăcut cum a jucat echipa, în special în prima repriză. După pauză, ocaziile noastre de poartă au fost mai rare. Contează și rezultatul, o victorie în fața echipei naționale de tineret dă bine, dar mai important este că echipa a câștigat în maturitate”, a declarat președintele clubului de pe ”Municipal”, Ioan Hămbășan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.