Fabyro caută parteneri la Sibiu pentru deschiderea unui punct de lucru

0 137

fabyroProducătorul de lacuri şi vopsele, deţinut de fondul suedez de investiţii Oresa Ventures, a deschis în 2011 opt magazine de vopsele şi alte materiale de construcţii în franciză, care poartă numele „renovis”. Compania este prezentă prin aceste magazine în Bucureşti, Târgu-Mureş, Cluj, Bacău şi Buzău, anunţă zf.ro.

Reţeaua funcţionează în regim de magazine de proximitate, oferind produse pentru renovări, redecorare şi reamenajare, francizatul având posibilitatea să aleagă nivelul preţurilor practicate.

„Principalul beneficiu al conceptului de franciză <<renovis>> este acela că investiţia iniţială este integral suportată de Fabryo Corporation”, a declarat Aliz Kosza, director general al Fabryo.

Investiţia într-un astfel de magazin, unde se comercializează produse Fabryo, dar şi unelte şi echipamente pentru vopsit, se ridică la 35.000-40.000 de euro, suprafaţa medie fiind de 150-180 de metri pătraţi.

Compania caută în prezent parteneri în Bucureşti, Suceava, Timişoara, Arad, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Cluj, Buzău, Bacău, Iaşi, Galaţi, Sibiu şi Piteşti, lansând o platformă online pentru cei care doresc să intre într-un astfel de parteneriat.

Fabryo a avut în 2010 afaceri de 32,4 milioane de euro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.