auto

autoAdministraţia locală a împrăştiat marţi material antiderapant pe Aleea Infanteriştilor, pe Luptei şi pe alte străzi acoperite de gheaţă în zona Cedonia. Un cititor a trimis fotografii după acţiunea utilajelor de deszăpezit.

Vă prezentam luni o scrisoare primită pe adresa redactia@oradesibiu.ro, în legătură cu probleme de care locatarii blocurilor din zona Mihai Viteazu – Cedonia – Iorga – Luptei, au avut parte din cauza gheţei de pe străzile dintre blocuri.

Marţi după amiază cititorul respectiv, Ştefan Grozavu, ne-a scris din nou şi ne-a informat că „în urma articolului publicat online pe oradesibiu.ro, raspunsul autoritatilor a fost pozitiv. Acestea au imprastiat pe starzile pline de gheata , respectiv aleea infanteristilor si luptei cat si pe strazile alaturate, material antiderapant cu sare! Daca se vrea se POATE!!! Acest lucru ar trebui facut la proprie initiatia nu la sesizarea locatarilor cat si pe restul strazilor secundare unde sibieni circula pe gheaţă”.

 31012012839SPUNE ŞI TU PĂREREA TA! PE STRADA TA CUM SE CIRCULĂ?

Ora de Sibiu te cheamă să facem un recensământ al străzilor cu probleme în această perioadă. Postează un comentariu aici si pe pagina noastră de FACEBOOK sau o fotografie cu strada ta ca să atragem atenţia autorităţilor abilitate!

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.