Toate operele lui Shakespeare într-un singur spectacol pe scena de la „Radu Stanca“

1 148

Wilkins ShakespeareSecția Germană a Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă marți, 31 ianuarie, ora 19:00, premiera spectacolului Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)“.

Universul shakespearean devine joaca a trei actori în cea mai nouă producție de la Secția Germană.  Construit ca un maraton teatral ce reunește operele lui Shakespeare, spectacolul de la Sibiu este o parodie ce pune la dispoziția actorilor cele mai nebunești trucuri pentru delectarea publicului invitat să participe direct la desfășurarea acțiunii.

Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt) sau  „Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt“ este una dintre cele mai populare piese de teatru din lume, scenariul americanilor Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield fiind jucat cu sălile pline încă de la premiera mondială. Textul deține și un record mondial, al celei mai scurte reprezentații pentru „Hamlet“, cu o durată de 43 de secunde.

Spectacolul de la Sibiu îi aduce pe scenă pe actorii Ali Deac, Wolfgang Kandler și Daniel Plier, cel din urmă semnând și regia spectacolului. Prezentat la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, spectacolul are o durată de 90 de minute şi este jucat în limba germană cu traducere simultană la căşti în limba română.

Prețul unui bilet la spectacol este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Toate biletele pentru premieră au fost epuizate. Următoarea reprezentație a spectacolului va avea loc miercuri, 29 februarie, ora 19:00.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.