fbpx

ARTmania Festival anunță Die Toten Hosen în august la Sibiu

137

DTH photo 03Die Toten Hosen vine în august la Sibiu cu un palmares impresionant dobândit în 30 de ani de experiență: 14 albume de studio, peste 1.000 de concerte și 15 milioane de albume vândute. Cea de-a șaptea ediție a festivalului ARTmania își va încheia prima zi de concerte din Piața Mare pe ritmurile celei mai populare trupe din Germania în premieră absolută pe pământ românesc.

În 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc în perioada 6 – 12 august și va oferi iubitorilor de artă un program cultural variat ce va include concerte, expoziții, workshop-uri și alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piața Mare vor avea loc în zilele de vineri și sâmbătă, 10 și 11 august.
Die Toten Hosen va cânta vineri, în jurul orei 22:00, în cea mai frumoasă piață publică din România. “Pushed Again”, “Hier Kommt Alex”, “Zehn Kleine Jägermeister” și multe alte melodii consacrate vor fi ascultate live la Sibiu. Delain va urca pe scena din Piața Mare sâmbătă, 11 august, în timp ce norvegienii de la Trail of Tears vor da startul concertelor din Piața Mare vineri, 10 august 2012.

Vara anului 2012 se prezintă cu Die Toten Hosen în rolul de headliner la Rock Am Ring, Rock Im Park și la ARTmania Festival. Trupa aniversează 30 de ani de existență în aprilie, lansează un nou album după patru ani de la ultimul și se pregătește pentru noi aventuri muzicale.

Biletele și abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achiziționate din rețelele magazinelor Diverta și Eventim și online, prin shop.artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro, la prețul de 80 lei pentru abonamente și 70 lei pentru bilete în luna februarie. În martie și aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. În mai și iunie: 130 lei/abonament și 90 lei/bilet, urmând din iulie și până în ultima zi a festivalului un abonament să coste 150 de lei, iar un bilet să coste 100 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.