Marşul suporterilor din toată România a primit aviz favorabil de la Primăria Sibiu

0 131

fani okComisia de Avizare a Adunarilor Publice a primit joi, 2 februarie o solicitare din partea Asociatiei Liga Suporterilor Sibieni pentru organizarea unui mars de protest pe domeniul public din Sibiu.

“Comisia a avizat acest mars pentru ziua de sambata, 4 februarie, intre ore 18 si 20, pe traseul Piata Mare – strada Nicolae Balcescu – Calea Dumbravii – strada Nicolaus Olahus – parcarea de la Stadionul Municipal”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Asociaţia Suporterilor Români strânge sâmbătă fani ai sportului şi fotbalului din Bucuresti (Dinamo, Steaua, Rapid), grupul HONOR et PATRIA, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca ( -U- si CFR ), Arad, Oradea, Hunedoara, Brasov, Galati, Vaslui, Pitesti, Constanta, Tulcea, Alba-Iulia, Medias si evident Sibiu.

„Nu-i o deplasare pentru club, este o deplasare pentru noi. Pentru felul nostru de a fi. Pentru cei care stiu sa spuna “NU”, cand legi nedrepte si bastoane nemiloase te obliga sa taci. Pentru un fenomen care este mai legat de viata cotidiana decat de orice sport. Pentru cei care pot vedea dincolo de propaganda mass-mediei. Pentru cei LIBERI. Pentru ca meritam”. Aşa sună mesajul adresat suporterilor din România.

Mitingul va avea loc la ora 18.00 în Piaţa Mare, iar autocarele din Bucureşti vor pleca la ora 10.00 către Sibiu. Este vorba de aproximativ 6 autocare ce vin din Capitală.

Orase care si-au anuntat deja participarea : Bucuresti (Dinamo, Steaua, Rapid), grupul HONOR et PATRIA, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca ( -U- si CFR ), Arad, Oradea, Hunedoara, Brasov, Galati, Vaslui, Pitesti, Constanta, Tulcea, Alba-Iulia, Medias si evident Sibiu.

Se mizează pe prezenţa a aproximativ 1.500 – 2.000 de suporteri la evenimentul din Piaţa Mare a Sibiului.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.