cimitir

cimitirMunicipalitatea va continua şi în anul 2012  lucrările de amenajare în Cimitirul Municipal Sibiu. O sumă de 500.000 de lei a fost alocată din bugetul local pentru asfaltarea uneia dintre aleile principale ale Cimitirului Municipal, pe care se face accesul de la poarta II.

Această alee are o lungime de 544 m şi o lăţime de 5 m şi urmează să fie asfaltată şi să fie amenajată o rigolă de scurgere a apelor pluviale pe o parte.

In incinta Cimitirului circulaţia se realizează pe alei asfaltate sau balastate. Două din cele trei alei principale sunt deja asfaltate, o a treia reprezentând investiţia propusă pentru anul 2012. Acestora alei principale li se adaugă 142 de alei secundare care sunt amenajate fie cu asfalt, fie cu balast, macadam sau iarbă.

O altă serie de investiţii care se vor realiza în acest an la Cimitirul Municipal sunt cele din veniturile proprii. O sumă de 150.000 lei, a fost alocată din veniturile proprii ale Cimitirului Municipal pentru reabilitarea şi amenajarea împrejmuirii la Cimitirul Eroilor.

Tot pe parcusul anului 2012 lucrări importante de reabilitare se vor realiza şi la clădirea care adăposteşte arhiva unităţii care este amplasată în dreapta intrării principale. Pentru aceste lucrări a fost alocată suma de 100.000.lei.

video: Dan Claudiu Buzdugan

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu