fbpx

Cioabă face scandal pentru sistarea ajutoarelor sociale de către primăria Sibiu

118

cioaba1Centrul Creștin al Romilor protestează împotriva sistării ajutoarelor sociale acordate peroanelor care au restanțe la plata impozitelor și taxelor locale.

“Nu putem fi de acord ca unui om care și așa este foarte sărac să i se taie și unica sursă de venit, care oricum este foarte mică.

Sunt convins că nimeni nu amână plata taxelor și impozitelor dacă dispune de banii necesari pentru achitarea acestora. Pentru un om  sărac însă, impozitele devin o adevărată corvoadă. Considerăm că este un lucru inuman ca acum, în plină iarnă grea, acestor oameni săraci să li se suspende ajutoarele sociale de care ei sunt strict dependenți”, spune Cioabă într-un comunicat de presă.

“Cerem Guvernului să revizuiască acest criteriu de acordare a ajutoarelor, iar celor care au restanțe la plata taxelor și impozitelor, fie să li se reeșaloneze datoriile, pe un termen bine stabilit, dar să nu li se suspende ajutoarele sociale, sau măsura să fie măcar amânată până în primăvară când cheltuielile cu întreținerea vor scădea”, se mai arată în acelaşi comunicat.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.