Investiţii importante în 2012 la Zoo. Maimuţele vor avea un nou adăpost

0 139

maimuteAnul acesta municipalitatea va continua îmbunătăţirea condiţiilor pentru animalele adăpostite în grădina zoo. Pentru aceasta vor fi realizate studii de fezabilitate pentru modernizarea şi amenajarea adăposturilor maimuţelor şi ierbivorelor.

Lucrările de amenajare a noului amplasament pentru maimuţe vor începe chiar din anul acesta. Pentru realizarea studiilor de fezabilitate au fost alocaţi 50.000 de lei, iar pentru amenajarea spaţiului destinat maimuţelor suma prevăzută este de 500.000 de lei.

La capitolul amenajări este inclusă şi construirea unei casierii şi a unei noi porţi de acces în Grădina Zoologică, lucrări pentru care au fost alocaţi în bugetul serviciului 91.000 de lei.

În ceea ce priveşte achiziţiile, Grădina Zoologică va cumpăra bărci şi hidrobiciclete, dulapuri frigorifice pentru alimente, va suplimenta numărul de coşuri de gunoi, va achiziţiona un grup electrogen şi generatoare de curent.

Pe parcursul anului 2012 vor fi realizate şi diverse lucrări de reparaţii şi modernizări care includ înlocuirea unor geamuri, vopsirea gardurilor, zugrăvirea padocurilor şi igienizarea încăperilor pentru depozitarea alimentelor. Pentru acestea este prevăzută suma de 130.000 de lei.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.