Spectacolul „Încurcă-i drace!“ din data de 9 februarie înlocuit cu „Puricele în ureche“

0 280

incurca i draceReprezentația spectacolului „Încurcă-i drace!“ în regia lui Șerban Puiu, programată joi, 9 februarie, ora 19:00 a fost anulată ca urmare a îmbolnăvirii unui actor.

Scena Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu nu va rămâne însă goală deoarece joi seara a fost programată o altă comedie în regia lui Șerban Puiu, și anume „Puricele în ureche“.

Toate biletele puse în vânzare pentru reprezentația din data de 9 februarie au fost deja epuizate. Având în vedere că biletele pentru următoarea reprezentație a spectacolului „Încurcă-i drace!“, programată duminică, 19 februarie, s-au vândut în totalitate, biletele cumpărate pentru reprezentația anulată nu vor putea fi schimbate pentru următoarea reprezentație a spectacolului. Astfel, biletele cumpărate pentru data de 9 februarie pot fi rambursate sau schimbate la alegerea publicului pentru „Puricele în ureche“.

„Încurcă-i drace!“ este cel mai nou spectacol al Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu având premiera anul acesta, pe data de 29 ianuarie. Spectacolul este o comedie spumoasă, cu ironii politice și picanterii amoroase, ce are la bază piesa „Out of order“ a dramaturgului Ray Cooney. „Puricele în ureche“ a avut premiera pe data de 19 martie 2010 și s-a remarcat ca cea mai bine vândută comedie de la Sibiu în 2011.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.