„cerere în căsătorie“ pentru îndrăgostiți la mediaș

„cerere în căsătorie“ pentru îndrăgostiți la mediașAmbient şi Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă în premieră la Mediaș spectacolul „Cerere în căsătorie” în regia lui Robert Raponja. Evenimentul va avea loc luni, 13 februarie 2012, ora 19:00, la Sala Traube. Preţul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

Reprezentaţia de la Mediaș este un eveniment susţinut de Ambient în vederea promovării artei în diferite centre urbane ale ţării, cu scopul de a menţine treaz interesul comunităţii pentru evenimentele culturale.

„Cerere în căsătorie” este o comedie spumoasă ce o aduce pe scenă pe Ofelia Popii, câștigătoarea premiului UNITER pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. Spectacolul regizorului croat Robert Raponja prezintă povestea de iubire dintre doi oameni simpli care încearcă să își găsească locul unul lângă celălalt și are la bază textul omonim al dramaturgului A. P. Cehov. Pentru harnica Natalia Stepanovna şi pretendentul său Lomov, cel care se află deja la vârsta critică, este dificil să-şi ţină în frâu temperamentul impulsiv şi agitat. În loc ca legătura dintre ei să se dezvolte într-o dragoste armonioasă, între cei doi creşte o tensiune care culminează cu un adevărat scandal datorită faptului că ei sunt mereu pe poziţii contradictorii, iar atunci când vor să-şi demonstreze dragostea, pe care o au unul faţă de altul o fac printr-o triadă de insulte.

„Scopul turneului pe care Ambient îl desfășoară în parteneriat cu Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu reprezintă o dovadă clară a faptului că Ambient sustine  si încurajează cultura de calitate în comunitățile din care facem parte. Ne dorim ca invitația la teatru să fie o surpriză plăcută pentru medieșeni, mai ales că februarie este luna iubirii, iar numele spectacolului «Cerere în căsătorie» face referire la uniune, la familie, iar inivitația la teatru este adresată tuturor, mai ales familiilor medieșene care își amenajează, își construiesc sau îți renovează locuința”,  spune Ana Ogneriu, Manager Retail Ambient Mediaș.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu