portarul vointei ingenuncheat în cantonament: "asta e soţia mea cu amantul!" anunţul disperat al lui dănălache

portarul vointei ingenuncheat în cantonament: "asta e soţia mea cu amantul!" anunţul disperat al lui dănălacheSituaţie de neimaginat pentru portarul echipei Voinţa Sibiu, Dănălache Remus Cristian! Aflat în Antalya cu echipa de club, jucătorul a primit pe e-mail o fotografie în care se află soţia sa alături de presupusul amant, cei doi fiind surprinşi într-un club din Braşov.

„Cei ce nu ştiu: este soţia cu amantul. Adică imediat fosta soţie când ajung în ţară. Aceasta este poza pe care eu am primit-o ieri dimineaţă.
De azi nu trebuie să vă mai ascundeţi dragii mei! Vă urez viaţă frumoasă”, a spus portarul pe Facebook.

Moment de nebunie şi în Liga I

Remus Dănălache este protagonistul unui moment inedit petrecut în Liga I, în finalul partidei Petrolul – Voinţa 4-1. Atunci, goalkeeper-ul Voinţei a protestat împortriva arbitrtului Andrei Chivulete refuzând să apere un penalty.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. nu se discuta, nu o prinzi in brate si iti bag nasul in parul ei. daca sta e clar… sta si la pat 😐

  2. E greu sa ai o sotie frumoasa…si tu sa fii tot timpul plecat! Gelozia te orbeste … Probabil nu e chiar nimic la mijloc… o poza banala din club … pentru cunoscatori!

  3. Baiatul un fost barman in Office Predeal cu multe femei frumoase la activ.Relu pentru cunoscatori.

  4. nu e cam mult tam tam pentru o poza ce putea fi facuta intre doi fosti colegi de scoala, de lucru, prieteni? se saruta? ce fac ca nu vad