VIDEO: Contracte de peste 46 milioane lei semnate pentru proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Sibiu”

0 177

prima okEste vorba de contractul de lucrări pentru instalaţii de tratare şi închiderea depozitelor neconforme şi contractul de servicii pentru auditul financiar al proiectului

Astăzi, 9 februarie 2012, a fost semnat Contractul de lucrări (proiectare şi execuţie) pentru instalaţii de tratare şi închiderea depozitelor neconforme în judeţul Sibiu.

Anunţul procedurii de atribuire a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (S.E.A.P.) şi Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (J.O.U.E.) în data de 27.08.2011. În data de 16 noiembrie 2011 au fost depuse şapte oferte. În urma procesului de evaluare a fost declarată câştigătoare oferta asocierii S.C. CONFORT S.A. Timişoara şi S.C. FINARA CONSULT S.R.L. Timişoara.

Valoarea contractului de lucrări este de 46.391.707,99 RON + TVA. Suma maximă pentru contractul de lucrări fusese estimată la 57.617.930,98 RON + TVA.

Contractul prevede proiectarea şi execuţia unei staţii de sortare în localitatea Şura Mică, construirea a două staţii de compostare la Şura Mică şi Târnava, şi închiderea depozitelor neconforme Agnita, Avrig, Cisnădie, Remetea şi Tălmaciu.


Durata contractului este de 26 luni

Proiectarea lucrărilor va fi realizată în primele două luni, urmând apoi execuţia lucrărilor şi perioada de notificare a defecţiunilor.

De asemenea, în ultimele luni a fost derulată procedura de achiziţie pentru selectarea Auditorului.

Invitaţia de cerere de ofertă pentru serviciile de audit financiar al proiectului a fost publicată în data de 09.11.2011 în S.E.A.P. Au fost depuse patru oferte. În urma evaluării, contractul a fost atribuit S.C. SOCCEC S.R.L. Bucureşti. Contractul a fost semnat la data de 1 februarie 2012.

Valoarea Contractului de servicii pentru auditul financiar al proiectului este de 91.260 RON + TVA. Suma maximă pentru Contractul de audit fusese estimată la 129.140,50 RON + TVA.

Procedura de achiziţie publică pentru ultimul contract din cadrul Proiectului, Furnizarea echipamentelor de colectare a deşeurilor în judeţul Sibiu (recipienţi pentru colectarea separată a deşeurilor reciclabile, respectiv biodegradabile, precum şi unităţi de compostare individuală), este în curs de pregătire. Se estimează că invitaţia de participare va fi publicată în prima jumătate a anului 2012. Suma maximă estimată pentru Contractul de furnizare de echipamente este de 17.155.133,71 RON + TVA.

Implementarea proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judetul Sibiu” se realizează cu sprijin financiar european, fiind finanţat prin Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu, Axa prioritară 2, din Fondul European de Dezvoltare Regională. Proiectul, al cărui beneficiar este Consiliul Judeţean Sibiu, are o valoare totală de 93.837.879 de RON fără TVA.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.