Ora de Sibiu
Știri in direct
Conti 1

Sibienii au la dispoziție 20 de locuri de muncă în domeniul IT din Franţa

98

Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de proba de 2 luni, care poate fi prelungită cu încă  2 luni.  Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an.  Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează selecţie pentru ocuparea a 10 posturi dezvoltator WEB PHP şi 10 dezvoltatori Java.
Selecţia se va desfăşura  în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat de Romania cu Franţa privind schimbul de stagiari.

Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani.
Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de proba de 2 luni, care poate fi prelungită cu încă  2 luni.  Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an.  Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.
Persoanele interesate vor trimite CV-urile  în format EUROPASS in limba franceza  la  adresa de  e-mail : dmm@anofm.ro, până pe data de 15 februarie 2012.
Solicitanţii declaraţi admişi după etapa de selecţie a CV-urilor, efectuată de  ANOFM împreună  cu Oficiul Francez pentru Imigrare şi Integrare, vor participa la un interviu cu angajatorul .

Detalii suplimentare  se pot obtine  de  la ANOFM  tel. 021-311.07.73 şi de la  AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51 A ,jud. Sibiu, cam. 440 et. IV, tel. 0269/210882 int. 119; 0269/237719; fax 0269/230089 iar actele necesare pentru înscrierea în evidenţele AJOFM Sibiu în vederea obţinerii unui loc de muncă în statele UE sunt urmatoarele:

– copie BI./CI  sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase  luni;

– CV model  EUROPASS   în  limba franceză;

– cazier judiciar în original care să ateste că nu aveţi  antecedente  penale

(termen de  valabilitate şase luni) ;

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sănătos”;

– o poză tip paşaport.

 

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...