Încă un sibian a murit din cauza frigului. Avea doar 29 de ani

194

frig1În ultimele 48 de ore, din cauza temperaturilor scăzute, pe raza municipiului Sibiu, s-a înregistrat un caz de deces din cauza hipotermiei. La sosirea echipajului S.M.U.R.D., bărbatul se afla în stop cardio-respirator neresuscitat.

La solicitarea venită prin sistemul 112, un echipaj al ambulanţei S.M.U.RD al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex bărbătesc, în vârstă de aproximativ 29 de ani, căzută în stradă pe şoseaua  Alba Iulia, în municipiul Sibiu.

La sosirea echipajului S.M.U.R.D., bărbatul se afla în stop cardio-respirator neresuscitat. Victimei i s-au acordat manevre de resuscitare şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu.

Cu acestă ocazie, facem un apel în scopul informării cetăţenilor, că persoanele aflate în dificultate pot beneficia de servicii sociale, la „Adăpostul de Noapte” din str. Piaţa Iancu de Hunedoara, nr. 8 şi la Asociaţia „ Breaking the wall”- „Casa Bună”, str. E.A. Bieltz, nr. 69, iar în cazul în care observă persoane care necesită îngrijiri medicale, suspecte de hipotermie, să anunţe imediat organele abilitate prin apelul unic de urgenţă 112.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.