Gală de balet la Sibiu la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu

254

baletTeatrul de Balet Sibiu îi invită pe sibieni la un eveniment deosebit ce va avea loc la sfârşitul acestei luni ca urmare a colaborării reuşite dintre Teatrul de Balet din Sibiu şi Teatrul de Balet de Stat din Berlin.

„Este primul eveniment de anul acesta al Teatrului de Balet Sibiu şi sunt sigur că publicul va fi plăcut surprins de un eveniment de Gală în care, pe lângă balerinii sibieni vor urca pe scenă şi balerinii Teatrului de Stat din Berlin” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Gala de balet va avea loc în data de 24 februarie 2012, începând cu orele 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Pe scenă vor evolua balerini foarte valoroşi dintre care amintim pe Ovidiu Matei Iancu (Opera Naţională Bucureşti), Bogdan Plopeanu, Risa Mochizuki, Takahiro Tsubo, Alexandru Pilcă şi Satomi Netsu, Iana Salenko (Ukraina), Rainer Krenstetter (Austria), Corinne Verdeli (Franţa), Wieslaw Dudek (Polonia), Shoko Nakamura (Japonia), Dmitry Semionov (Federaţia Rusă), Sebnem Gülseker (Germania), Ibrahim Önal (Germania), Dinu Tamazlacaru (Moldova), Marian Walter (Germania) şi Viara Natcheva (Bulgaria).

 

Gala aduce în faţa publicului fragmente din opere celebre precum: Carmen, Lacul Lebedelor, Grand pas classique, Lacrimosa, La Esmeralda, Festivalul Florilor în Genzano Corsarul, Spărgătorul de nuci, Barocco, Don Quijote, Elegie de Herzen, Caravaggio, La Sylphide, Les Bourgeois.

 

Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona  de la Casa de Cultură a Sindicatelor începând din data de 13 februarie 2012, de luni până vineri, între orele 10 şi 16. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.