AIESEC Sibiu lansează evenimentul Perspective

0 135

Miercuri, 22 februarie, va avea loc evenimentul business Perspective, organizat de AIESEC Sibiu şi  gala de aniversare a 13 ani de activitate a organizaţiei studenţeşti în mediul universitar sibian. Cele două evenimente se vor desfăşura în sala de conferinţă a hotelului Continental Forum.aiesec

Evenimentul Business, organizat între orele 14:00 şi 19:00, va avea 50 de participanţi, printre care se numără reprezentanţi ai companiilor locale. Tema evenimentului este legată de domeniul resurselor umane, de managementul angajaţilor tineri, specificul generaţiilor care intră astăzi în câmpul muncii şi modul în care managementul poate gestiona cu succes relaţiile de lucru.

Perspective se va desfăşura sub forma unui forum, cu scopul de a produce o schimbare pozitivă în ceea ce înseamnă înţelegerea resurselor umane, a noilor generaţii de angajaţi şi rolul acestora în dezvoltarea viitoare a organizaţiilor.

Gala AIESEC 13 va începe la ora 19. Aceasta  reprezintă celebrarea a 13 ani în care studenţii, membri ai AIESEC Sibiu, au avut oportunitatea de a lucra în echipă, de a-şi dezvolta abilităţiile de leaderi pentru a avea un impact pozitiv în societate, de a interacţiona cu alte culturi, prin proiectele desfăşurate în străinătate.

Înscrierea pentru evenimentul Perspective se poate face telefonic sau prin e-mail, taxa de participare fiind de 45 de euro pentru două persoane. Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.aiesec-sibiu.ro/perspective .

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...