crow

Actorul neozeelandez Russell Crowe se află în negocieri avansate pentru a interpreta rolul principal într-o ecranizare modernă a romanului „Dracula”, care se va intitula „Harker”.crow

În „Harker”, Russell Crowe va juca rolul unui detectiv londonez aflat pe urmele unui vampir, autor al unor crime sângeroase, informează femalefirst.co.uk.

Acest proiect cinematografic, produs de studiourile Warner Bros., va fi regizat de James Collet-Serra şi va fi produs de Leonardo DiCaprio. Nu există deocamdată informaţii despre ceilalţi membri din distribuţie.

Acesta va fi cel de-al doilea rol consecutiv de poliţist interpretat de Russell Crowe pe marele ecran. El a semnat recent pentru a juca în filmul „Les Miserables”, în care îl va întruchipa pe inspectorul Javert.

Actorul neozeelandez filmează în prezent pentru producţia „Superman: Man of Steel” şi are mari şanse să primească rolul principal în „Noah”, primul proiect cinematografic al regizorului Darren Aronofsky după „Black Swan”, care este aşteptat pe marile ecrane în 2013.

Pe lângă Oscarul câştigat în 2001 pentru rolul din „Gladiatorul”, Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a primit alte două nominalizări la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din „Informatorul/ The Insider” (2000) şi „O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind” (2002).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns