fbpx

Creşa din cartierul medieşean Gloria a fost modernizată

0 340

Edilii municipiului Mediaş, primarul Teodor Neamţu şi viceprimarul Floarea Taropa împreună cu reprezentanţii societăţii Dressel & Höfner S.R.L, au efectuat o vizită la creşa din cartierul Gloria pentru a verifica modul în care s-au efectuat lucrările de modernizare din incinta acestei unităţi.cresa

 S.C Dressel & Höfner S.R.L este o societate cu capital german care funcţionează în municipiul Mediaş din anul 2006 şi are un număr de 120 angajaţi. În cadrul unui proiect de responsabilitate socială, firma a decis să finanţeze lucrările de modernizare ale creşei printr-o donaţie care se ridică la valoarea de 5000 Euro. În acest sens s-au efectuat diverse lucrări de modernizare, printre care amintim schimbarea parchetului, a mobilerului şi a lenjeriei de pat, precum şi achiziţionarea unei maşini de spălat vase.
Creşa amintită este cea mai veche creşă din municipiul Mediaş, are o capacitate de 30 locuri şi funcţionează în actualul spaţiu din anul 2005. În afara acestei unităţi, în municipiul Mediaş funcţionează creşa din cartierul Gura Câmpului care a fost reabilitată pe parcursul anului 2011 şi are o capacitate de 60 locuri.
Conducerea societăţii Dressel & Höfner S.R.L s-a declarat foarte mulţumită de rezultatul lucrărilor de modernizare. Totodată, aceştia şi-au exprimat disponibilitatea de a se implica şi în viitor, în funcţie de bugetul societăţii, în proiecte sociale. Important de menţionat este şi faptul că, S.C Dressel & Höfner S.R.L a contribuit şi la organizarea primei ediţii a Festivalului International de Film al Europei Centrale din oraşul nostru.
Primarul Teodor Neamţu şi viceprimarul Floarea Taropa şi-au exprimat recunoştinţa faţa de proiectul iniţiat de S.C Dressel & Höfner S.R.L şi s-au declarat mulţumiţi de modul în care au fost executate lucrările de modernizare.
„Suntem foarte mulţumiţi de faptul că societatea Dressel & Höfner investeşte în municipiul nostru şi nu numai că, creează noi locuri de muncă ci se şi implică pe plan social, dovadă lucrările de modernizare efectuate la creşă cu sprijinul dânşilor.“ a declarat Teodor Neamţu, primarul municipiul Mediaş.
„Sunt foarte mulţumit de modul în care s-au realizat lucrările iar rezultatul sponsorizării noastre nu poate decât să ne bucure. Societatea noastră se implică in proiecte sociale şi o va face atât timp cât bugetul ne va permite acest lucru.“ a declarat Peter Rauschenberger, director general S.C Dressel & Höfner S.R.L.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.