Voi cum staţi cu dezăpezirea pe stradă?

0 168

Marea înzăpezire a luat România prin surprindere şi a făcut ravagii în ţară. Sibiul este mai norocos pentru că nu are sinistraţi, drumuri judeţene închise şi nici probleme cu dezăpezirile ba dimpotrivă stăm chiar bine. Pe arterele principale dacă stau bine să mă gândesc.

Dezăpezirile în oraşul nostru au fost făcute doar pe arterele principale iar dacă ai ghinionul de a locui în Vasile Aron sau Guşteriţa  ajungi să te simţi ca sinistraţii din ţară pentru că străzile sunt pline de zăpadă şi nici urmă de plug. Pentru că na , să facem frumos centrul oraşului şi atâta. Dacă stau să mă gândesc câte trânte pot lua oamenii pe o astfel de stradă încep să mă gândesc la suplimentarea personalului de la ortopedie pentru că este groaznic.

Şi stau şi mă întreb : oare străzile lăturalnice nu fac parte din oraş? Ca să nu mai spun că nici urmă de materiale antiderapante( că doar văzusem pe o stradă în centru)  deşi există oameni care sparg gheaţa şi firme care se ocupă cu acest proces .

În ce zone din Sibiu dezăpezirea nu s-a produs iar pe jos este patinoar curat şi pe deasupra patinoarului un strat de zăpadă care te ajută să te duci jos de tot?

Ar putea vreun reprezentant al municipalităţii să explice acest fenomen de dezăpezire parţială ?

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.