Lady Gaga uimeşte din nou: Diavolul îmi bântuie visurile

140

Cântăreaţa americană Lady Gaga crede că diavolul o bântuie în timpul somnului şi a apelat la serviciile fostului medic şi guru spiritual al lui Michael Jackson, Deepak Chopra, cerându-i să o ajute să ţină la distanţă spiritele malefice din visele ei “înfricoşătoare”.

Deepak Chopra este specialistul care l-a ajutat în trecut pe Michael Jackson să doarmă mai bine, învăţându-l un anumit “model” pe care trebuie să îl urmeze respiraţia sa, în cadrul unor sesiuni de terapie şi consiliere, relatează femalefirst.co.uk.

“Am un vis care se tot repetă. E o fantomă în casa mea şi ea mă duce într-o cameră în care apare o fată blondă, iar frânghiile legate de mânile şi picioarele ei încearcă să o dezmembreze. I-am spus lui Deepak că visul este atât de înfricoşător, încât cred că o forţă malefică încearcă cumva să pună stăpânire pe mine. El a râs şi mi-a spus că ar trebui să învăţ să îmi accept propria nebunie. I-am spus: «Diavolul încearcă să mă ia, Deepak. Eu sunt o fată bună!» El mi-a spus să nu îmi fac griji” , a declarat artista americană.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani i-a cerut medicului indian să o ajute să îşi îndeplinească visul de “a intra în comă” şi apoi să leviteze.

“Vreau să intru în comă şi apoi să levitez. Sunt o persoană foarte spirituală. Deepak este cea mai influentă persoană din viaţa mea. Mesajele lui reprezintă o veritabilă sursă de inspiraţie pentru mine. El mă ajută să ajung în interiorul spiritualităţii mele şi să o ridic la un nivel superior”, a adăugat artista americană pentru publicaţia Daily Star.

Cântăreaţa a devenit celebră graţie unor piese precum “Bad Romance” şi “Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor – în special vestimentare.

Ea este foarte implicată, totodată, în lupta pentru drepturile homosexualilor şi în cea contra hărţuirilor şi agresiunilor din şcoli.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o “artistul anului” 2010 şi “cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.